Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE OVERIG:
VERBLIJF OP DAGBASIS IN HOTELS, AGRITURISMO OF VILLA'S IN OF IN DE BUURT VAN MONTEPULCIANO
     
  Hotel in Sant'Albino tussen Montepulciano en Chianciano Terme
Het hotel bevindt zich in het plaatsje Sant'Albino, tussen Montepulciano en Chianciano Terme in. Het is enkele kilometers van deze andere plaatsen verwijderd. Het kan gemakkelijk worden bereikt via de snelweg en de trein. Het heeft een ideale positie in het groen en tussen de Toscaanse heuvels. Het is dichtbij centra van kunst, historie en cultuur.

het prachtige aangezicht van het hotel met zwembad in Sant'Albino
Men is gericht op het zeer behulpzaam zijn van de gasten op een gemeende en familiaire wijze. Hierdoor heeft de gast een pleziering en knus verblijf in het hotel. De gast bevindt zich in een gebied waar de natuur en kunst altijd aanwezig zijn. De kamers zijn met grote zorg ontworpen. We hebben 2 eenpersoons en 16 tweepersoons kamers. Naast rust bieden deze kamers iedere vorm van comfort. Elke kamer heeft een tv, een eigen badkamer en een telefoon.

de receptie van het hotel in Sant'Albino
Onze gasten kunnen het solarium en de lift gebruiken. Er is een parkeerplaats en een garage op verzoek beschikbaar. Het hotel is ook geschikt voor gehandicapten. Rondom het hotel is een goed uitgeruste tuin met een speelweide voor kinderen. Er is een bar-restaurant met eigengemaakte specialiteiten. Naast de keuken vinden onze gasten exclusieve wijn, olijfolie en andere producten van ons eigen land. Sinds lange tijd zijn we partners van de termale baden van Montepulciano. Het termale centrum gebruikt de genezende effecten van het lokale water. Dit is al eeuwen bekend. De termale baden van Montepulciano hebben ook een moderen fitness en wellness centrum. Ons hotel is open van 1 april tot 1 november.

de eetzaal van het hotel in Sant'Albino
In het hotel zijn één-, twee- en driepersoons kamers beschikbaar. De prijzen zijn inclusief ontbijt.