Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE OVERIG:
APPARTEMENTEN IN HET HART VAN HET HISTORISCH CENTRUM VAN MONTEPULCIANO
     
  Appartementen in het hart van het historisch centrum van Montepulciano
De appartementen BORGO A t/m D vind je midden in het historisch centrum van Montepulciano.

straat bij appartement in het historisch centrum van Montepulciano Toscane
In deze lieflijke regio, die zo rijk is aan geschiedenis en traditie, is de westvleugel van een oud huis recentelijk gerestaureerd. De vleugel is getransformeerd in prachtige appartementen, die speciaal bedoeld zijn voor die reizigers die het massale toerisme mijden. Elk appartement is gemeubileerd en gedecoreerd in de stijl van traditie. Daarbij is de landelijke stijl behouden. Ze hebben allemaal het moderne comfort waar we vandaag de dag zo afhankelijk van zijn.

Toscaanse interieur van de appartementen BORGO in het oude centrum van Montepulciano
In het hart van het historische centrum maken plafonds met balken, vloeren van terra cotta, open haarden van marmer en een ongekend uitzicht over het Toscaanse landschap je vakantie tot een onvergetelijk moment in je leven. De wijk (contrada in het Italiaans) heeft zijn naam gekregen door zijn stijl omhooggaande hoofdstraat die van het Piazza dell'Erbe naar San Francesco loopt. De wijk is karakteristiek door zijn positie boven op de top van een klif. Het uitzicht vanaf het San Franceso plein is buitengewoon. In een ander aantrekkelijk pleintje vind je de barokke kerk van Santa Lucia. Hierin vind je een kostbaar schilderij geschilderd door Luca Signorelli.
De appartementen zijn uitgerust met een open haard, onafhankelijke verwarming, een wasmachine, een vaatwasmachine (met uitzondering van appartement BORGO C), televisie en een mogelijkheid om te strijken. De prijzen zijn aangegeven voor het maximum aantal personen voor het appartement. Het is mogelijk een beteren prijs te krijgen als het appartement voor slechts 2 personen wordt gebruikt.

woonkamer en open keuken van de appartementen BORGO in het historisch centrum van Montepulciano Toscane
De indeling van appartement BORGO A is als volgt. Het is geschikt voor 4 personen. Het is op de begane grond. Het bestaat uit een woonkamer met open haard, een keuken, een tweepersoons slaapkamer, een zolder met twee bedden. Verder zijn er twee badkamers met douche. Zie het interieur van appartement BORGO A:

appartement BORGO A: kamer van het appartement in het historisch centrum van Montepulciano Toscane
De indeling van appartement BORGO B is als volgt. Het appartement is geschikt voor 2 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een woonkamer met open haard, een open keuken en een tweepersoons bed. Verder is er een badkamer met douche. Zie het interieur van appartement BORGO B:

appartement BORGO B: kamer van het appartement in het historisch centrum van Montepulciano Toscane
De indeling van appartement BORGO C is als volgt. Het appartement is geschikt voor 2 personen. Het is op de eerste verdieping. Het heeft een woonkamer met een open haard, een open keuken en een tweepersoons bed. Verder heeft het een badkamer met douche. Zie het interieur van appartement BORGO C:

appartement BORGO C: kamer van het appartement in het historisch centrum van Montepulciano Toscane
De indeling van appartement BORGO D is als volgt. Het appartement is geschikt voor 4 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een woonkamer met open haard, een keuken, een badkamer met douche en vier slaapplaatsen (1 tweepersoons bed en 2 eenpersoons bedden). Zie het interieur van appartement BORGO D:

appartement BORGO D: kamer van het appartement in het historisch centrum van Montepulciano Toscane