Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE OVERIG:
APPARTEMENTEN DICHTBIJ PIAZZA GRANDE IN HET CENTRUM VAN MONTEPULCIANO
     
  Appartementen in het historisch centrum van Montepulciano
De appartementen FOR 1 en FOR 2 vind je midden in het historisch centrum van Montepulciano vlak bij het Piazza Grande.

straat en voorgevel appartement in het historisch centrum van Montepulciano Toscane
Deze twee appartementen bevinden zich in het historische centrum van Montepulciano, in de buurt van het grote plein de Piazza Grande. Dat is op het hoogste punt van Montepulciano. De appartementen zijn goed gerestaureerd en hun naam FOR komt van het oude kasteel, de Fortezza Medicea. Dit kasteel, dat vlak bij het Piazza Grande ligt, heeft een grote Italiaanse tuin.

interieur van de appartementen FOR in het oude centrum van Montepulciano
De appartementen zijn voorzien van onafhankelijke verwarming, een vaatwasmachine en televisie. In de prijs is inbegrepen linnen en handdoeken (wekelijks ververst). Het is mogelijk om tegen bijbetaling maximaal 2 extra bedden toe te voegen.

slaapkamer van de appartementen FOR in het historisch centrum van Montepulciano Toscane
De indeling van appartement FOR 1 is als volgt. Het appartement biedt plaats voor 2 personen. Het is op de eerste verdieping. Het heeft een grote huiskamer met open haard en een open keuken. In de huiskamer is een bedbank voor 2 personen. Ook is er een badkamer met douche. Verder is er een tweepersoons slaapkamer met een eigen badkamer met douche. Zie het interieur van appartement FOR 1:

appartement FOR 1: kamer van het appartement in het historisch centrum van Montepulciano Toscane
De indeling van appartement FOR 2 is als volgt. Het appartement biedt plaats voor 2 personen. Het is op de eerste verdieping. Het heeft een woonkamer met open keuken. Er is een tweepersoons slaapkamer met een badkamer met een douche. Tot slot is er een kamer met bedbank voor 2 personen met een eigen badkamer met douche.

appartement FOR 2: kamer van het appartement in het historisch centrum van Montepulciano Toscane