Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE MET ZWEMBAD:
FOIANO DELLA CHIANA: APPARTEMENTEN MET ZWEMBAD
     
  Vier appartementen in een boerderij bij Foiano della Chiana
De boerderij ligt op circa 3 kilometer van Foiano della Chiana en heeft een panoramische positie. Er is een zwembad. De appartementen zijn geschikt voor respectievelijk 6+2, 6+2, 4+2, 4+2 personen.

Vier appartementen in boerderij bij Foiano della Chiana Toscane
De boerderij is nog als boerderij in gebruik. De boerderij is hoog en panoramisch gelegen. De boerderij is ongeveer 3 km van de plaats Foiano della Chiana verwijderd. De eigenaren wonen in het huis er naast. Zij hebben de boerderij recentelijk gerestaureerd in de originele staat. Ze hebben hiervoor traditionele Toscaanse materialen gebruikt. Het complex bestaat uit een centraal deel met twee appartementen en een bijgebouw, ook met twee appartementen. Verder bestaat het uit een zuilengang. De boerderij geeft een prachtig uitzicht op de Val di Chiana (vallei van Chiana). De ruime interieurs zijn op smaakvolle wijze en met oog voor detail gestoffeerd.

interieur van de vier appartementen in boerderij bij Foiano della Chiana Toscane
Ieder appartement heeft een open haard en een voor dit appartement gereserveerde ruimte buiten waarin tuinmeubelen staan. Het huis is omgeven door een grasveld. De gasten kunnen gebruik maken van de grote veranda, de speelplaats en het zwembad. Er is ook een klein zwembad voor kinderen. Ook zijn er buitendouches, een grote barbeque en een wasmachine. Gasten kunnen rechtstreeks van de eigenaren producten kopen die op de boerderij geproduceerd zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan.

terras van de vier appartementen in boerderij bij Foiano della Chiana Toscane
De indeling van appartement NIN 1 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 6 personen. Het appartement in op de begane grond. Het heeft een grote huiskamer met een open haard en een open keuken. Er zijn drie tweepersoons slaapkamers en twee badkamers. Zie de plattegrond van appartement NIN 1:

plattegrond van appartement NIN 1 van de vier appartementen in boerderij bij Foiano della Chiana Toscane
De indeling van appartement NIN 2 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 6 personen, eventueel nog voor twee extra personen. Het appartement is op de eerste verdieping. Het heeft een grote huiskamer met een open keuken en een open haard. Verder is er een houten zolder met een bedbank voor twee personen. Er zijn 3 tweepersoons slaapkamers en 2 badkamers. Zie de plattegrond van appartement NIN 2:

plattegrond van appartement NIN 2 van de vier appartementen in boerderij bij Foiano della Chiana Toscane
De indeling van de appartementen NIN 3 en NIN 4 zijn als volgt. De appartementen zijn ieder geschikt voor 4 personen, eventueel twee extra personen. Zij zijn gelegen op de begane grond. Ze hebben een zuilengang, een grote woonkamer met open keuken, een houten zolder waar een bedbank staat voor 2 personen. Verder hebben ze beide 2 tweepersoons slaapkamers en een badkamer. Zie de plattegrond van de appartementen NIN 3 en NIN 4:

plattegrond van appartement NIN 3 en appartement NIN 4 van de vier appartementen in boerderij bij Foiano della Chiana Toscane