Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE MET ZWEMBAD:
MONTEPULCIANO: GROTE VILLA OP 10 KM
     
  Grote villa met zwembad op 10 kilometer van Montepulciano
Vrijstaand landelijk gelegen villa met een prachtig panorama. De villa is geheel in Toscaanse architectuur. De villa ligt niet ver van Montepulciano (ongeveer 10 kilometer). Geschikt voor 10 + 2 personen. De villa bestaat uit drie appartementen die alleen samen gehuurd kunnen worden. Geschikt voor 3 gezinnen die samen op vakantie gaan.

Grote villa met zwembad bij Montepulciano Toscane
Deze villa is een elegant gebouw dat zijn architecturele karakteristieken behoudt zonder dat het ontbreekt aan enig comfort. Het huis staat geheel op zichzelf in een dominante en panoramische plek (ongeveer 10 km van Montpulciano verwijderd). Het gebouw bestaat uit een hoog centraal gedeelte en een kleiner deel dat uitziet op een binnenplaats. In het hoofdgebouw zijn twee appartementen, één op de begane grond en één op de eerste verdieping. In het lagere gebouw is het derde appartement opgenomen.

grote open haard in de grote villa met zwembad bij Montepulciano Toscane
De appartementen zijn zorgvuldig gerestaureerd en hebben de terra cotta vloeren behouden, net als de karakteristieke balken uit de landelijke Toscaanse architectuur. De meubels zijn erg geraffineerd en comfortabel. Alle appartementen hebben open haarden. Er is een prachtig zwembad met mooi panorama, en er is een goed uitgeruste tuin dat ter beschikking staat van de gasten. De drie appartementen kunnen uitsluitend samen gehuurd worden.

de keuken in de grote villa met zwembad bij Montepulciano Toscane
De indeling van appartement APT 1 is als volgt. Het appartement is op de eerste verdieping. Het heeft een grote eetkamer met open keuken en een open haard, een tweepersoons slaapkamer, een slaapkamer met twee bedden, en een wc. Zie de plattegrond van appartement APT 1:

plattegrond van appartement APT 1 in de grote villa met zwembad bij Montepulciano Toscane
De indeling van appartement APT 2 is als volgt. Het appartement is op de begane grond, heeft een grote eetkamer met open keuken en een open haard. Verder is er een tweepersoons slaapkamer, een slaapkamer met twee bedden, 2 badkamers en een wc. Zie de plattegrond van appartement APT 2:

plattegrond van appartement APT 2 in de grote villa met zwembad bij Montepulciano Toscane
De indeling van appartement APT 3 is als volgt. Het appartement is deels op de begane grond. Het heeft op de begane grond een huiskamer met open keuken, een open haard en een bedbank (met een uitklapbaar bed voor 2 personen). Op de eerste verdieping heeft het een tweepersoons slaapkamer. Zie de plattegrond van appartement APT 3:

plattegrond van appartement APT 3 in de grote villa met zwembad bij Montepulciano Toscane