Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE MET ZWEMBAD:
MONTEPULCIANO: DRIE BOERENHUIZEN
     
  Drie boerenhuizen die als appartementen beschikbaar zijn in de buurt van Montepulciano
Groep van drie boerenhuizen die omgebouwd zijn tot appartementen op ongeveer 2 kilometer van Montepulciano. Uiterst rustig en panoramisch. Zwembad van 70 vierkante meter. Geschikt voor respectievelijk 6, 2 en 4 personen.

Drie boerenhuizen ofwel villa's als appartementen beschikbaar in de buurt Montepulciano Toscane
Dit betreft een groep boerenhuizen die zijn omgebouwd tot appartementen en een flat van de eigenaar. De plek waar deze huizen staan, hoog in de heuvels van Montepulciano, ongeveer 2 km van het centrum als onderdeel van een nog in gebruik zijnde boerderij, is extreem rustgevend en panoramisch.

slaapkamer in de drie boerenhuizen ofwel villa's als appartementen beschikbaar in de buurt Montepulciano Toscane
Alle drie appartementen zijn met grote zorg gerestaureerd. Ze hebben allemaal satelliet tv, zijn erg ruim en staan zo dat ze maximale privacy geven. Het 70 m2 grote zwembad en de tuinen zijn voor gebruik van de gasten. Voor huisdieren moet bijbetaald worden.

het zwembad bij de drie boerenhuizen ofwel villa's als appartementen beschikbaar in de buurt Montepulciano Toscane
De indeling van appartement COR 1 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 6 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een grote eetkamer met een open haard, een keuken, 3 tweepersoons slaapkamers en 3 badkamers. Zie de plattegrond van appartement COR 1:

plattegrond van appartement COR 1 van de drie boerenhuizen ofwel villa's als appartementen beschikbaar in de buurt Montepulciano Toscane
De indeling van appartement COR 2 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 2 personen. Het is op de begane grond. Het heeft gecombineerde keuken / eetkamer met een open haard. Verder heeft het een tweepersoons slaapkamer en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement COR 2:

plattegrond van appartement COR 2 van de drie boerenhuizen ofwel villa's als appartementen beschikbaar in de buurt Montepulciano Toscane
De indeling van appartement COR 3 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 4 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een grote eetkamer met een open keuken en een open haard. Verder heeft het 2 tweepersoons slaapkamers en 2 badkamers. Zie de plattegrond van appartement COR 3:

plattegrond van appartement COR 3 van de drie boerenhuizen ofwel villa's als appartementen beschikbaar in de buurt Montepulciano Toscane