Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE MET ZWEMBAD:
APPARTEMENTEN MET ZICHT OP MONTEPULCIANO
     
  Zes appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano
De boerderij ligt op circa 1 kilometer van het historische centrum van Montepulciano. Je kijkt uit op het oude centrum op de berg. Er is een zwembad van 14 meter bij 7 meter. De appartementen zijn geschikt voor respectievelijk 2+1, 2+1, 2+2, 4, 5, 4 personen.

Vijf appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano Toscane
De boerderij bevindt zich op 1 km van het historische centrum van Montepulciano. Vanaf de boerderij kun je de oude stad prachtig zien. Verder kun je de Valdichiana vallei, het meer van Trassimeno en de bergen van de Umbro-Marche Apenijnen zien.

zwembad bij de vijf appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano Toscane
De boerderij heeft ongeveer 10 hectare ruimte. 5 hectare daarvan zijn wijngaard. 1 hectare is een olijfboomgaard en op 4 hectare worden exclusieve pruimen en ander lokaal fruit geproduceerd. Het hele land wordt beschouwd als beschermd natuurgebied. Er leven hazen en fazanten in het wild.

weide voor de vijf appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano Toscane
Er zijn vijf appartementen die bestaan uit een woonkamer/eetkamer met open keuken, en daarbij een tot drie slaapkamers afhankelijk van de grootte van het appartement. Er is een satellite tv en een op zichzelf staande verwarming in elk appartement. Er is ook een zwembad van 14 m bij 7 m, die door de gasten vrij gebuikt kan worden. Ook is er een barbeque en een waskamer waar men kledig kan wassen en strijken. De parkeerplaats heeft een dak voor de zon. Huisdieren zijn niet toegestaan.

interieur van de vijf appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano Toscane
De indeling van appartement VIG 1 is als volgt. Het appartement biedt plaats voor 2 personen, eventueel een extra persoon. Het appartement is op de eerste verdieping. Het heeft een woonkamer met open keuken en een bedbank voor één persoon. Verder heeft het een tweepersoons slaapkamer en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement VIG 1:

plattegrond van appartement VIG 1 van de vijf appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano Toscane
De indeling van appartement VIG 2 is als volgt. Het appartement biedt plaats voor 2 personen, eventueel een extra persoon. Het is op de begane grond. Het heeft een woonkamer met open keuken en een bedbank voor één persoon. Verder is er een tweepersoons slaapkamer en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement VIG 2:

plattegrond van appartement VIG 2 van de vijf appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano Toscane
De indeling van appartement VIG 3 is als volgt. Het appartement biedt plaats voor 2 personen, eventueel 2 extra personen. Het is op de begane grond. Het heeft een woonkamer met open keuken, een open haard en een bedbank voor 2 personen. Verder heeft het een tweepersoons slaapkamer en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement VIG 3:

plattegrond van appartement VIG 3 van de vijf appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano Toscane
De indeling van appartement VIG 4 is als volgt. Het appartement biedt plaats voor 4 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een woonkamer met open keuken. Verder zijn er 2 tweepersoons slaapkamers en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement VIG 4:

plattegrond van appartement VIG 4 van de vijf appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano Toscane
De indeling van appartement VIG 5 is als volgt. Het appartement biedt plaats voor 5 personen. Het is deels op de eerste verdieping en deels op de tweede verdieping. Het heeft op de eerste verdieping een woonkamer met open keuken, een open haard. Verder heeft het op de eerste verdieping een tweepersoons slaapkamer, een eenpersoons slaapkamer en een badkamer. Het heeft op de tweede verdieping een tweepersoons slaapkamer en ook weer een badkamer. Zie de plattegrond van appartement VIG 5:

plattegrond van appartement VIG 5 van de vijf appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano Toscane
De indeling van appartement VIG 6 is als volgt. Het appartement biedt plaats aan 4 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een woonkamer met open keuken, twee tweepersoons slaapkamers en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement VIG 6:

plattegrond van appartement VIG 6 van de vijf appartementen in een boerderij met zicht op Montepulciano Toscane