Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE MET ZWEMBAD:
APPARTEMENTEN BIJ HET MEER VAN MONTEPULCIANO
     
  Twee appartementen in een boerderij op een heuveltop bij het meer van Montepulciano
De boerderij ligt op circa 1 kilometer van het meer en 8 kilometer van Castiglione del Lago. Je kunt binnendoor naar het meer van Trassimeno. Er is een zwembad van 12 meter bij 6 meter. De appartementen zijn geschikt voor respectievelijk 4 en 4 personen.

Twee appartementen in een boerderij op een heuveltop bij het meer van Montepulciano Toscane
Deze oude boerderij staat op eigen land op een heuveltop. Het land er omheen is heel mooi. Het ligt een kleine twee kilometer van het Meer van Montepulciano. De dichtstbijzijnde plaats is Castiglione de Lago op ongeveer 8 km afstand.

zwembad bij de twee appartementen in een boerderij op een heuveltop bij het meer van Montepulciano Toscane
Het zwembad van 6 m bij 12 m is midden in grasvelden geplaatst omzoomd door oude pijnbomen en cypressen. Hieromheen liggen vruchtbare landerijen waarin een wijngaard en een olijvenboomgaard zijn. Hiervandaan heb je in alle richtingen een mooi uitzicht over het zachtglooiende landschap. Het is mogelijk om wandelingen te maken vanaf het huis in de omliggende landerijen die deel uitmaken van het landgoed. Het Meer van Trassimeno en de Etruskische steden Castiglione del Lago en Chiusi kunnen snel worden bereikt door landwegen die vrijwel nooit gebruikt worden. De kleine dorpen in de buurt hebben winkels voor de dagelijkse boodschappen.

aangezicht van de twee appartementen in een boerderij op een heuveltop bij het meer van Montepulciano Toscane
Alle appartementen zijn mooi gerestaureerd en gemeubileerd. Twee zijn op de verdieping van het hoofdgebouw en kunnen via eigen buitentrappen bereikt worden. In één van de twee appartementen op de verdieping woont de eigenaar. De begane grond bestaat uit grote voorraadkamers die niet in gebruik zijn. Het derde appartement zit in een kleiner gebouw en heeft een grote zuilengang en is vlak bij het zwembad. Ter beschikking staan een barbeque en een wasmachine. Voor elk appartement is een box met producten voor het Italiaanse ontbijt: koffie, thee, melk enz.

interieur van de twee appartementen in een boerderij op een heuveltop bij het meer van Montepulciano Toscane
Het appartement GOD 2 is als volgt ingedeeld. Het is geschikt voor 4 personen. Het is op de eerste verdieping. Het heeft een gecombineerde keuken/eetkamer. Verder heeft het 2 tweepersoons slaapkamers en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement GOD 2:

plattegrond van appartement GOD 2 van de twee appartementen in een boerderij op een heuveltop bij het meer van Montepulciano Toscane
Het appartement GOD 3 is als volgt ingedeeld. Het is geschikt voor 4 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een grote eetkamer met een open keuken. Verder heeft het 2 tweepersoons slaapkamers, 2 badkamers en een grote veranda. Zie de plattegrond van appartement GOD 3:

plattegrond van appartement GOD 3 van de twee appartementen in een boerderij op een heuveltop bij het meer van Montepulciano Toscane