Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE MET ZWEMBAD
APPARTEMENTEN IN WIJNGAARD BIJ MONTEPULCIANO
     
  Negen appartementen in een wijngaard bij Montepulciano (vino nobile di Montepulciano)
De in bedrijf zijnde boerderij ligt midden in een wijngaard en is recent gerestaureerd in Toscaanse stijl. Er is een zwembad. De appartementen hebben indelingen die geschikt zijn voor respectievelijk 4+2, 2+2, 2+1 personen.

Drie appartementen in een wijngaard bij Montepulciano Toscane
Deze nog in gebruik zijnde boerderij ligt te midden van olijfboomgaarden en wijngaarden voor de Vino Nobile di Montepulciano. De boerderij is 5 km verwijderd van Montepulciano. De gebouwen van de boerderij zijn met veel aandacht voor detail gerestaureerd in de Toscaanse stijl. Hoewel de boerderij dicht bij de hoofdwegen ligt en gemakkelijk te bereiken is, zorgt de boerderij voor totale rust en een plezierige vakantie in het vredige Toscaanse platteland.

interieur van de negen appartementen in een wijngaard bij Montepulciano Toscane
Er zijn in totaal 9 appartementen. Sommige zijn op de verdieping, andere op de begane grond. Elk appartement heeft zijn eigen ruimte buiten met tuinmeubelen. Elk appartement is goed gemeubileerd, heeft satelliet tv, een koelkast onder het keukenblad, een microoven en telefoon. Wifi internet gebruik is gratis. Sommige appartementen hebben jacuzzis. Andere hebben douche ruimtes. De gasten kunnen het panoramisch gelegen zwembad gebruiken. Ze kunnen mountain bikes huren. Ze kunnen wandelen op het landgoed zelf en ze kunnen op de boerderij geproduceerde producten en ook andere producten kopen.

zwembad bij de negen appartementen in een wijngaard bij Montepulciano Toscane
Er zijn 4 appartementen van de indeling SAN A. Deze appartementen zijn geschikt voor 4 personen, eventueel 2 personen extra. Deze appartementen hebben een grote woonkamer keuken combinatie met daarin een tweepersoons bedbank. Daarnaast hebben ze 2 tweepersoons slaapkamers en een of twee badkamers. Zie de plattegrond van de appartementen van het type SAN A:

plattegrond voor de appartementen van de indeling SAN A van de negen appartementen in een wijngaard bij Montepulciano Toscane
Er zijn 3 appartementen van het type SAN B. Deze appartementen zijn geschikt voor 2 personen, eventueel 2 personen extra. Ze hebben een grote woonkamer met een bedbank voor twee personen. Ze hebben een keuken, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer.

plattegrond voor de appartementen van de indeling SAN B van de negen appartementen in een wijngaard bij Montepulciano Toscane
plattegrond voor de appartementen van de indeling SAN B van de negen appartementen in een wijngaard bij Montepulciano Toscane
Er zijn 2 appartementen van het type SAN C. Deze appartementen zijn geschikt voor 2 personen, eventueel 1 persoon extra. Ze hebben een grote woonkamer keuken combinatie met een bedbank voor één persoon. Verder hebben ze een tweepersoons slaapkamer en een badkamer. Er is geen plattegrond van appartementen van type SAN C.