Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE MET ZWEMBAD
APPARTEMENTEN IN BOERDERIJ BIJ MONTEPULCIANO
     
  Vier appartementen in een boerderij bij Montepulciano
Deze boerderij ligt op ongeveer 3 kilometer van Montepulciano en bestaat uit vier appartementen (plus nog een appartement waar de eigenaren wonen). Ieder appartement heeft een eigen opgang.

Vier appartementen bij een boerderij bij Montepulciano Toscane
Elk appartement heeft een eigen buitenruimte als toevoeging op het gemeenschappelijk gebruik van de grote tuin, het zwembad (met panoramisch uitzicht op Montepulciano) en de barbecue ruimte.

zwembad naast de boerderij met vier appartementen bij een boerderij bij Montepulciano Toscane
Er zijn voor de gasten fietsen aanwezig. De lokatie is een uitstekend startpunt voor excursies naar de heuvels in de omgeving of naar de kunststeden: Pienza, Siena, enzovoort.

zwembad bij boerderij met vier appartementen bij Montepulciano Toscane
Het zwembad is prachtig en groot.

appartement voor 6 personen. Huiskamer met keuken, 3 tweepersoons slaapkamers en 2 badkamers in een boerderij bij Montepulciano Toscane
Het eerste appartement (zie hierboven; 6 personen) is op de begane grond. Het heeft een woonkamer met keuken. Er zijn 3 tweepersoons slaapkamers en 2 badkamers.

appartement voor 4 + 1 personen. Huiskamer met keuken en een eenpersoons sofabed, 2 tweepersoons slaapkamers en een badkamer in een boerderij bij Montepulciano Toscane
Het tweede appartement (zie hierboven; 4 + 1 personen) is ook op de begane grond. Het heeft een woonkamer met keuken en een eenspersoons sofabed. Verder zijn er 2 tweepersoons slaapkamers en een badkamer.

appartement voor 2 + 1 personen. Huiskamer met keuken en een eenpersoons sofabed, 1 tweepersoons slaapkamer en een badkamer in een boerderij bij Montepulciano Toscane
Het derde appartement (zie hierboven; 2 + 1 personen) is op de eerste verdieping. Het heeft een woonkamer met keuken en een eenpersoons sofabed. Er is 1 tweepersoons slaapkamer en een badkamer.

appartement voor 2 personen. Huiskamer met keuken, 1 tweepersoons slaapkamer en een badkamer in een boerderij bij Montepulciano Toscane
Het vierde appartement (zie hierboven; 2 personen) is op de eerste verdieping. Het heeft een woonkamer met keuken, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer.