Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE OVERIG:
VERBLIJF OP DAGBASIS IN HOTELS, AGRITURISMO OF VILLA'S IN OF IN DE BUURT VAN MONTEPULCIANO
     
  Agriturismo op 1 km van het historisch centrum van Montepulciano
Bij een agriturismo gaat het om een relatief kort verblijf in wat meestal een boerderij is. Deze agriturismo is op een boerderij op 1 km afstand van het historisch centrum van Montepulciano. De boerderij is prachtig gelegen. Je kunt er uitkijken op de oude stad van Montepulciano, de Valdichiana vallei, het meer van Trassimeno en de bergen van de Umbrië-Marche Apenijnen.

de boerderij waarin de agriturismo is gevestigd in de buurt van Montepulciano Toscane
De boerderij beslaat een gebied van ongeveer 10 hectare. 5 daarvan zijn wijngaard, 1 olijfboomgaard en 4 voor het produceren van exclusieve pruimen en heerlijk lokaal fruit. Het gehele land is aangemerkt als beschermd reservaat waar hazen en fazanten in het wild leven. Er zijn twee gebouwen op het land, die na restauratie omgebouwd zijn tot accomodatie voor toeristen. De Agriturismo Nobile/L'Uliveto is daar één van. De agriturismo heeft 5 slaapkamers met 'bed and breakfast'. Daarnaast is er op het land de Podere La Vigna met 6 appartementen. Zie 'appartementen met zicht op Montepulciano'. Huisdieren zijn niet toegestaan.

interieur van een kamer in de agriturismo in de buurt van Montepulciano
De 5 slaapkamers van de agriturismo zijn tweepersoons met een eigen badkamer. De prijzen zijn per kamer per nacht en inclusief ontbijt.

tuin bij de agriturismo in de buurt van Montepulciano Toscane