Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE OVERIG:
VERBLIJF OP DAGBASIS IN HOTELS, AGRITURISMO OF VILLA'S IN OF IN DE BUURT VAN MONTEPULCIANO
     
  Hotel in park in Montepulciano
Het is een betoverend hotel in Italië, met een misterieuze aantrekkingskracht en suggestieve atmosfeer. Het bevindt zich in het hart van het 'Vino Nobile di Montepulciano' land, in Toscane. Het hotel binnengaan is een sprong in het verleden. Dit is het resultaat van nauwgezette renovatie van een historische residentie uit de negentiende eeuw. Het Toscaanse bron hotel heeft het centrale gebouw, de geheime tuin en de oude bomen van de antieke villa behouden. De villa is oorspronkelijk in 1800 gebouwd. Het heeft een bron, er zijn zwembaden, er is een fitness ruimte, en een restaurant. Ze zijn te vinden naast de villa en de bijgebouwen in het park.

het aanzicht via het zwembad van het hotel in een park in Montepulciano Toscane
Je kunt er de allerbeste Toscaanse keuken proberen. Huisdieren zijn toegestaan en welkom: we hebben een groene diervriendelijke weide, waar onze kleine vrienden volledig vrij zijn. Wat de bron betreft: alle diensten en behandelingen zullen je onvergetelijke sensaties geven: het suggestieve zwembad met hydromassage en een whirlpool met waterval, het Kneipp pad, Emotional Spa en waterbedden, de 'Spa droom' met chromotherapie, de sauna met 'Emotional Showers', de zout grot waar je jodium kunt ademen, en de uitzonderlijke 'Fontana della Giovinezza' (fontein van de jeugd, waar waterelixer stroomt).

behalve een zwembad buiten is er dit binnenzwembad in het hotel in Montepulciano
De Spa diensten worden extra in rekening gebracht. In het restaurant is de typische Toscaanse keuken vernieuwd door de bekwame chef, die verschillende geuren en smaken samenbrengt, en daarbij een perfecte balans bewaart tussen biologisch, natuurlijk, vers en speciaal geselecteerd voedsel. Hierdoor komt de uitzonderlijke kwaliteit tot zijn recht. Een licht menu en een vegetarisch menu zijn altijd beschikbaar. Persoonlijk afgestemde maaltijdplannen zijn beschikbaar op verzoek. Hiermee worden de Spa wellness programma's nog effectiever. Het restaurant staat steeds ter beschikking. Dit geldt ook voor het terras en de kiosk bij het zwembad. Zij zijn open gedurende de zomer om de typische smaken van Montepulciano te proeven, terwijl je omringd bent door een betoverend landschap in een mild klimaat. Met haar wijnlijst biedt het resort de beste selectie van wijnen van Toscane en van overal ter wereld. Het café biedt je ontspanning in de vroege ochtend met een selectie van verfijnde producten (cafetaria, 'Tea en Tisane lijst', wijn per glas en sterke drank lijst). De shuttle service van en naar het station is inclusief in de prijs. Er zijn ook exclusieve diensten als bloemen verkoop en de kado winkel, een ticketservice voor voorstellingen en tentoonstellingen, rondleidingen met gids en auto verhuur. In de prijs is het gebruik van de Spa bron inbegrepen (Spa kit is inclusief). Voor verblijven vanaf een week zijn er speciale prijzen op verzoek.

eetzaal van het hotel in het park in Montepulciano Toscane
Dit is een klassiek ingerichte kamer voor twee personen met een eigen badkamer:

klassiek ingerichte kamer van het hotel in het park in Montepulciano Toscane
Dit is een luxe ingerichte kamer voor twee personen met een eigen badkamer:

heel luxe ingerichte kamer van het hotel in het park in Montepulciano Toscane
Dit is een als junior suite ingerichte kamer voor twee personen. Ook hier weer een eigen badkamer:

de junior suite kamer van het hotel in het park in Montepulciano Toscane
Dit is een als suite ingerichte kamer voor twee personen met een eigen badkamer:

de suite kamer van het hotel in het park in Montepulciano Toscane