Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE MET ZWEMBAD:
TORRITA DI SIENA: VIER APPARTEMENTEN MET ZWEMBAD
     
  Vier appartementen met zwembad bij Torrita di Siena
Vier appartementen in een boerderijcomplex. Het zwembad wordt gedeeld door de gasten van het complex. Geschikt voor respectievelijk 4, 4, 6, 8, personen.

Vier appartementen met zwembad bij Torrita di Siena Toscane
Het boerderij complex dat gesitueerd is in Torrita di Siena, bestaat onder andere uit een historische villa. Deze villa staat geheel op zichzelf met een panoramischa uitzicht op de omliggende heuvels. Het huis zelf is in dertiger jaren van de vorige eeuw gebouwd. Het huis wordt omgeven door een enorm park dat exclusief gebruikt wordt door de gasten. Een apart staande boerderij is opgedeeld in drie appartementen, die recent gerestaureerd zijn.

interieur huis met appartementen met zwembad bij Torrita di Siena Toscane
De appartementen en de villa kijken uit op een breed grasveld en een prachtig 130 vierkante meter groot zwembad. Dit zwembad wordt gedeeld door de gasten.

zwembad bij de vier appartementen met zwembad bij Torrita di Siena Toscane
De indeling van het appartement VAL 1, geschikt voor 4 personen, is als volgt. Het is op de eerste verdieping en heeft een zitkamer met een open keuken en een open haard. Er zijn twee tweepersoons slaapkamers en 2 badkamers. Er is een wasmachine beschikbaar. Zie de plattegrond van VAL 1:

plattegrond van appartement val 1 met zwembad bij Torrita di Siena Toscane
De indeling van het appartement VAL 2, geschikt voor 4 personen, is als volgt: Het is deels op de eerste verdieping. Daar is een zitkamer met open keuken en een open haard, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer. Deels is het op de tweede verdieping. Daar is een tweepersoons slaapkamer, en een badkamer. Er is een wasmachine beschikbaar. Zie de plattegrond van VAL 2:

plattegrond van appartement val 2 met zwembad bij Torrita di Siena Toscane
De indeling van appartement VAL 3, geschikt voor 6 personen, is als volgt. Dit appartement is geheel op de eerste verdieping. Het heeft een zitkamer met een open keuken en een open haard. Verder heeft het 3 tweepersoons slaapkamers (waarvan één met een open haard), drie badkamers, een groot eigen terras. Er is een wasmachine beschikbaar. Zie de plattegrond van VAL 3:

plattegrond van appartement val 3 met zwembad bij Torrita di Siena Toscane
De indeling van de villa, geschikt voor 8 personen, is als volgt. Op de begane grond is een grote lounge, een eetkamer, een kleine lounge, een keuken en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn 4 tweepersoons slaapkamers en twee badkamers. Zie de plattegrond van de villa:

plattegrond van de villa met zwembad bij Torrita di Siena Toscane