Schilderachtig Pienza in Toscane      
    VAKANTIEHUIZEN / VILLA'S HUREN IN TOSCANE MET ZWEMBAD:
VAL D'ORCIA: LANDGOED MET 8 APPARTEMENTEN
     
  Landgoed met acht appartementen in de Val d'Orcia
Het landgoed bestaat uit twee huizen op 2 km afstand van elkaar tussen Contignano en Pienza. Beide huizen hebben hun eigen zwembad van 70 vierkante meter. Per huis zijn er 4 appartementen geschikt voor respectievelijk 2, 6, 4, 6, 4, 5, 2, 2 personen.

Villa's met appartementen op landgoed in de Val d'Orcia in Toscane
Dit landgoed bestaat uit 2 huizen die op ongeveer 2 km van elkaar liggen. Het landgoed ligt in een van de mooiste panoramische locaties van de Orcia vallei (Val d'Orcia). Alle appartementen zijn ruim en gemeubileerd in de traditionele stijl van de omgeving. Vier van de vijf appartementen met de naam 'PAN' zijn in gebruik voor gasten. Het huis genaamd 'SAR' biedt vier appartementen. Beide huizen hebben hun eigen zwembad van 70 m2. Daarnaast hebben ze schaduwrijke plekken voor ieder appartement, die uitgerust zijn met tuinmeubelen. Tegen betaling is een wasmachine beschikbaar.

zwembad bij de villa's met appartementen op landgoed in de Val d'Orcia in Toscane
De indeling van het appartement PAN 2 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 2 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een gecombineerde eetkamer/keuken, 1 tweepersoons slaapkamer en een badkamer die ook voor gehandicapten geschikt is. Zie de plattegrond van appartement PAN 2:

plattegrond van appartement PAN 2 van de villa's met appartementen op landgoed in de Val d'Orcia in Toscane
De indeling van het appartement PAN 3 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 4 tot eventueel 6 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een gecombineerde keuken/eetkamer met een bedbank dat omgebouwd kan worden tot tweepersoonsbed. Verder heeft het 2 tweepersoons slaapkamers en 2 badkamers. Zie de plattegrond van appartement PAN 3:

plattegrond van appartement PAN 3 van de villa's met appartementen op landgoed in de Val d'Orcia in Toscane
De indeling van het appartement PAN 4 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 4 personen. Het is op de eerste verdieping. Het heeft een gecombineerde keuken/eetkamer, een slaapkamer met 2 bedden, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement PAN 4:

plattegrond van appartement PAN 4 van de villa's met appartementen op landgoed in de Val d'Orcia in Toscane
De indeling van het appartement PAN 5 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 4 tot eventueel 6 personen. Het is op de eerste verdieping. Het heeft 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en 2 badkamers. Er is nog de mogelijkheid om een extra bed te plaatsen. Zie de plattegrond van appartement PAN 5:

plattegrond van appartement PAN 5 van de villa's met appartementen op landgoed in de Val d'Orcia in Toscane
De indeling van het appartement SAR 1 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 2 tot eventueel 4 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een gecombineerde eetkamer/keuken. Hierin staat een bedbank dat omgebouwd kan worden tot tweepersoons bed. Verder heeft het één slaapkamer met een tweepersoons bed en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement SAR 1:

plattegrond van appartement SAR 1 van de villa's met appartementen op landgoed in de Val d'Orcia in Toscane
De indeling van het appartement SAR 2 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 3 tot eventueel 5 personen. Het is op de begane grond. Het heeft een gecombineerde keuken/eetkamer, een slaapkamer met drie eenspersoons bedden, een slaapkamer met een dubbel bed en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement SAR 2:

plattegrond van appartement SAR 2 van de villa's met appartementen op landgoed in de Val d'Orcia in Toscane
De indeling van het appartement SAR 3 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 2 personen. Het is op de eerste verdieping. Het heeft een gecombineerde keuken/eetkamer met een open haard, een slaapkamer met een tweepersoons bed, en een badkamer. Zie de plattegrond van appartement SAR 3:

plattegrond van appartement SAR 3 van de villa's met appartementen op landgoed in de Val d'Orcia in Toscane
De indeling van het appartement SAR 4 is als volgt. Het appartement is geschikt voor 2 personen. Het is op de eerste verdieping. Het heeft een gecombineerde keuken/eetkamer, een tweepersoons slaapkamer, een badkamer. Er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een extra bed. Zie de plattegrond van appartement SAR 4:

plattegrond van appartement SAR 4 van de villa's met appartementen op landgoed in de Val d'Orcia in Toscane